Baklava

40 vrstev těsta, pečených při 160 °C po dobu 45‘, zalitých sirupem při 110 °C, zlatavá barva, jemně mleté pistácie.

12 vrstev těsta, pečených při 175 °C po dobu 35‘, zalito sirupem při 110 °C, větší obsah pistácií, zlatavá barva.

8 vrstev těsta, pečených při 170 °C po dobu 35‘, zalito sirupem při 110 °C, větší obsah pistácií, zlatavá barva.

40 vrstev těsta, pečených při 160 °C po dobu 45‘, zalitých sirupem při 110 °C, zlatavá barva, jemně mleté pistácie.

30 vrstev těsta, pečených při 160 °C po dobu 45‘, zalito sirupem při 110 °C, hrubě mleté pistácie v horní vrstvě, jemně mleté pistácie ve spodní vrstvě, zlatavá barva.

12 vrstev těsta, pečených při 175 °C po dobu 35‘, zalito sirupem při 110 °C, větší obsah pistácií, zlatavá barva.

8 vrstev těsta, pečených při 170 °C po dobu 35‘, zalito sirupem při 110 °C, větší obsah pistácií, zlatavá barva.

40 vrstev těsta, pečených při 160 °C po dobu 45‘, zalitých sirupem při 110 °C, zlatavá barva, jemně mleté pistácie.

30 vrstev těsta, pečených při 160 °C po dobu 45‘, zalito sirupem při 110 °C, hrubě mleté pistácie v horní vrstvě, jemně mleté pistácie ve spodní vrstvě, zlatavá barva.

12 vrstev těsta, pečených při 175 °C po dobu 35‘, zalito sirupem při 110 °C, větší obsah pistácií, zlatavá barva.